Esimerkkejä QBank -käyttäjistä

Stena

Julkaistu 30.8.2016 ConnectingTalents Julkinen kuvapankki Mediapankki
image

Stena koostuu Stena AB:sta, Stena Sessan AB:sta ja Stena Metall AB:sta. Stena AB on kansainvälinen yhtiö, jonka päämaja on Göteburgissa. Yhtiö työllistää 19 000 henkilöä ympäri maailmaa. QBankin avulla yhtiö varmistaa aineiston tehokkaan hallinnan eri puolilla maailmaa sekä tekee julkaisusta ja jakelusta helppoa.

HAASTE

Suuressa, kansainvälisesti toimivassa organisaatiossa, jolla on työntekijöitä eri markkinoilla ympäri maailmaa, digitaalisten aineistojen tehokas hallinta voi olla monimutkaista. Näin myös Stenalla, joka tarvitsi ratkaisua yksinkertaistaakseen kuvien, videoiden ja muiden visuaalisten materiaalien hallintaa.

RATKAISU

QBankin avulla digitaalisen aineiston hallinta keskitettiin ja tyylit ja julkaisukanavat määriteltiin, mikä avasi uusia mahdollisuuksia Stenan visuaalisen materiaalien käyttöön ja selkeytti brändäystä. Stena voi nyt varmistaa kuvien ja videoiden säilymisen ja lisäksi jakaa ja levittää niitä aiempaa helpommin. Kuvien käyttö onkin lisääntynyt kaikkialla yhtiössä ja mediapankki on luonnollinen osa aineistonhakua presentaatioihin sekä web- ja printtimateriaaleihin.


”Stenas Mediabank är som en stor godispåse fylld med 
karameller av olika smaker”

- Stena AB-koncernen