Esimerkkejä QBank -käyttäjistä

Haglöfs

Julkaistu 5.4.2011 ConnectingTalents Extranet CMS
image

Haglöfs, Pohjoismaiden suurin ulkoiluvälineiden ja -vaatteiden valmistaja, luottaa QBankiin tuotekuviensa hallinnassa.

Haglöfsin EPiServer CMS 6 sekä EPiServer Commerce -julkaisujärjestelmillä toteutettuihin sivustoihin integroitu QBank toimii kuva- ja videotiedostojen keskitettynä hallintajärjestelmänä ja arkistona. Kun kuva- ja videotiedostot hallinnoidaan omalla palvelimellaan, vähentää ratkaisu myös Haglöfsin laajojen sivustojen latausaikoja. 

Haglöfsin kuvapankki on suunnattu yrityksen työntekijöille, jälleenmyyjille, lehdistölle ja muille sidosryhmille. Kullekin käyttäjäryhmälle on pääsy erilaisiin materiaaleihin Haglöfsin tarpeiden mukaisesti. Kaigan toteutti myös tiedostojen jakeluportaalin Haglöfsin käyttämien valokuvaajien tarpeisiin. 

Osa materiaalista jaetaan myös EPiServer Commerce -sivustolle (toteuttajana ruotsalainen Cloud Nine). Tässä ratkaisumallissa olennaista on kullekin tarkoitukselle soveltuva kuvaformaatti, kuvien sisältämä ja niille syötetty metadata, tuotekoodi ja tuoteryhmä. Tiedot siirtyvät kuvien mukana QBankista Haglöfsin verkkokaupparatkaisuun, joka osaltaan suoraviivaistaa verkkokaupan työnkulkua huomattavasti.

Tutustu Haglöfsiin osoitteessa www.haglofs.com