Esimerkkejä QBank -käyttäjistä

Electrolux Brand Portal

Julkaistu 6.7.2011 ConnectingTalents SOME Extranet CMS
image

Electrolux on maailman markkinajohtaja kodinkoneiden ja ammattimaisten ruoanvalmistuslaitteiden myynnissä. Se myy vuosittain yli 40 miljoonaa tuotetta asiakkaille 150 maassa ja sillä on yhteensä 58 000 työntekijää. Electroluxin tuotevalikoimaan kuuluvat jääkaapit, astianpesukoneet, pyykinpesukoneet, pölynimurit ja liedet. Electroluxin tuotemerkkejä ovat muun muassa Electrolux, Elektro-Helios, Eureka, AEG, Frigidaire, Husqvarna, Rosenlew, Volta ja Zanussi.

Electrolux Groupiin kuuluu myös Electrolux Grand Cuisine, keittiötuotteiden ”ultraluksussarja”.  Ammattilaisteknikkojen ja järjestelmäkehittäjien avulla Electrolux on luonut kotitalouksien ruuanlaittoon ensiluokkaisen järjestelmän, joka on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Tulos on enemmän kuin vain uusi keittiö – se on täysin uudenlainen ruuanlaittojärjestelmä, kotikokkauksen vallankumous.


Haaste

Grand Cuisine on maailmanlaajuinen brändi, jolla on henkilökuntaa ympäri maailmaa. Yhtiön haasteena oli hallinnoida digitaalista aineistoa siten, että se olisi toimijoille helposti saatavilla mistä päin maailmaa tahansa.

Ratkaisu

Ratkaisu Grand Cuisinen ongelmaan oli QBank, jolla kaikkea digitaalista aineistoa voi hallita yhdessä paikassa.
Toimitimme myös QBankiin liitetyn, tilaustyönä tehdyn frontendin, johon markkinointimateriaalit kuten kuvat, videot, esitykset ja esitteet voidaan ladata. Se toimii myynti- ja markkinointiammattilaisten työkaluna ympäri maailmaa. Frontend on sivusto, jolle pääsemiseksi voidaan asettaa salasana tai pitää se kaikille avoimena.

Vaikutus

Electrolux Grand Cuisine voi nyt varmistaa, että heidän markkinointinsa ja brändiviestintänsä on yhtenäistä maailmanlaajuisesti. He voivat myös kontrolloida digitaalisia tiedostojaan paremmin ja varmistua, että käytössä on aina oikea visuaalinen aineisto. Nyt käytössä on käyttäjäystävällinen ratkaisu, joka on räätälöity vastaanottajalle, jolloin myynti- ja markkinointihenkilökuntalle on aina tarjolla oikeat materiaalit.